Συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι στην σελίδα της Ο.Δ.Ε.Ε. και συγκεκριμένα στην στήλη ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ θα βρείτε αναρτημένες, χρήσιμες για τον δικαστικό επιμελητή δικαστικές αποφάσεις. Η περιοχή είναι κλειδωμένη για ανάγνωση μόνο από τα μέλη και κατά συνέπεια πρέπει να κάνετε είσοδο (login) με τους κωδικούς (username / password) που σας έχουν δοθεί κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο portal.odee.gr

Για έρευνα στην νομολογία, συμπληρώστε στο πεδίο ‘’search’’ (αναζήτηση) με λέξεις κλειδιά π.χ. ΕΚΟΥΣΙΟΣ ή ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΣ ή 959 αν αφορά άρθρο ή 28247/2009 αν αφορά απόφαση) και θα εμφανιστεί ότι έχει αναρτηθεί για την λέξη ή τον αριθμό, τόσο στη νομολογία όσο και στις γνωμοδοτήσεις. Η νομολογία θα εμπλουτίζεται συνεχώς. 

Είναι σημαντικό, να ενημερώνετε τα μέλη της Επιτροπής Νομολογίας της ΟΔΕΕ, στα παρακάτω email: hrist.bouras@yahoo.gr και gournelou.aikaterini@gmail.com για αποφάσεις που έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας και αφορούν άμεσα στο έργο του δικαστικού επιμελητή, έτσι ώστε να αξιολογούνται και να αναρτώνται στη σελίδα.

Η Επιτροπή Νομολογίας ΟΔΕΕ