Συνάδελφοι,

Από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι το 24ο Διεθνές Συνέδριο της ΔΕΔΕ με θέμα: «Δικαιοσύνη στον κυβερνοχώρο – Νέες ευκαιρίες για το δικαστικό επιμελητή».

 Όσοι από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του ιστότοπου https://www.uihj-dubai.com/registration/  και να βρουν αναλυτικά όλες τις πληροφορίες τόσο για το κόστος εγγραφής συνέδρου/συνοδού μέλους όσο και για τα ξενοδοχεία. Θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως οι μειωμένες τιμές για την εγγραφή σας ισχύουν μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021. Παράλληλα, όπως ενημερωθήκαμε από τη Διεθνή Ένωση ισχύει κωδικός προσφοράς και για τα αεροπορικά εισιτήρια με την εταιρεία Emirates για το χρονικό διάστημα 17 έως 29 Νοεμβρίου 2021. Για να λάβετε τον κωδικό, επικοινωνήστε μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας με τα γραφεία της ΟΔΕΕ.

Το προσχέδιο του προγράμματός του συνεδρίου καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τα έξοδα εγγραφής και την κράτηση δωματίων μπορείτε να τα δείτε και στα συνημμένα αρχεία στην ενότητα «Διεθνή - Ανακοινώσεις».