ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 κατά το διάστημα 14:00 - 16:00 οι web υπηρεσίες της ΟΔΕΕ (odee.gr, portal.odee.gr) καθώς και τα emails της μορφής username@odee.gr δε θα λειτουργούν λόγω προγραμματισμένης συντήρησης.

Λάβαμε από το Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων την ακόλουθη ενημέρωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ.Δ.Δ.

          Σας ενημερώνουμε ότι λόγω covid -19 ,προς διευκόλυνση των συναλλασσόμενων και για επίσπευση των δημοσιεύσεων, έχει αλλάξει ο τρόπος παραλαβής των προς δημοσίευση κειμένων καθώς και όλη η διαδικασία.

        Εφεξής ΔΕΝ αποστέλλετε το προς δημοσίευση κείμενο και την προεξόφλησή του (την απόδειξη πληρωμής στην τράπεζα) ταχυδρομικά ούτε τα προσκομίζετε δια ζώσης εφόσον αφορά συναλλαγή για τον νομό Αττικής,

αλλά αποστέλλετε αρχικά το προς δημοσίευση κείμενο ως word επισυναπτόμενο αρχείο στο mail:

deltio@efka.gov.gr.

      για να το κοστολογήσουμε και να σας απαντήσουμε στέλνοντας σας  ταυτόχρονα και πλήρεις οδηγίες για ότι πρέπει να κάνετε με την νέα διαδικασία, μέχρι και την περάτωση της διαδικασίας.

Επίσης ενημερώνουμε ότι για το σύνολο των συναλλασσομένων (επαρχία & Αττική ) πλέον η αξία προμήθειας των τευχών που χρειάζονται , ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και συμπεριλαμβάνεται,  στο ίδιο αποδεικτικό πληρωμής που εκδίδεται και αφορά στο κόστος του προς δημοσίευση κειμένου.

Νέα ταχ/κη διεύθυνση:

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 8 – 4ος όροφος – γραφείο 411

Νέα τηλέφωνα : 2105215306 & -305

Ώρες κοινού : ΑΥΣΤΗΡΑ & ΜΟΝΟΝ

               από τις 11.00 π.μ. και έως τις 13.00΄μ.μ.

κάθε εργάσιμη πλην Πέμπτης , που δεν υπάρχει συναλλαγή με κοινό.