Η ΟΔΕΕ εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας / έρευνας, μέσω της εφαρμογής google forms. Η εφαρμογή αυτή, δίνει την δυνατότητα στην Ομοσπονδία, να κάνει ερωτήσεις και να λαμβάνει ανάλογες απαντήσεις, από όλους τους δικαστικούς επιμελητές ανά την Επικράτεια. Θα λαμβάνετε λοιπόν, στο προσωπικό σας e-mail ένα σύνδεσμο (link), στον οποίο θα πρέπει να μεταβείτε και να απαντήσετε ανώνυμα και σε λίγα δευτερόλεπτα, στις ερωτήσεις που τίθενται κάθε φορά, αναλόγως της έρευνας που διεξάγει η Ομοσπονδία. Το θέμα θα είναι γνωστό από το κείμενο που θα έχετε λάβει στο email σας. 

Η πρώτη έρευνα στην οποία καλείσθε να συμμετάσχετε είναι η εξής:

Η Ομοσπονδία, επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει το κόστος και να συστήσει ένα (help desk) δηλαδή μία ομάδα βοήθειας / υποστήριξης από επαγγελματίες πληροφορικής, ώστε κάθε συνάδελφος να μπορεί να λάβει τεχνική βοήθεια (με απευθείας προσωπική επικοινωνία), για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του στο portal.odee.gr την έκδοση του ψηφιακού πιστοποιητικού (ηλεκτρονικής υπογραφής), την ρύθμιση του υπολογιστή του για ψηφιακή υπογραφή, την πιθανή αντικατάσταση του ψηφιακού πιστοποιητικού, μέχρι και την δοκιμή για την ψηφιακή υπογραφή ενός εγγράφου (αφού έχει εκδοθεί και έχει στην διάθεσή του την κάρτα μέλους ΟΔΕΕ).

Μεταβείτε στον σύνδεσμο https://forms.gle/HYWdLMe6zsB9YEfZ9 και επιλέξτε τις απαντήσεις σας. Η διαδικασία διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο για τις απαντήσεις σας, μέχρι την Παρασκευή 11-12-2020 και ώρα 21:00 

Είναι σημαντικό να απαντηθεί το ερωτηματολόγιο ώστε η ΟΔΕΕ να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Πρόεδρος 

Δημοσθένης Νικ. Τσιριγώτης