ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ BANKING NEWS

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ BANKING NEWS

 

Υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα σχετικό με ατασθαλίες δικαστικών επιμελητών άγνωστου Συλλόγου και περιφέρειας, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχουν προβεί σε έκνομες ενέργειες, κατά παράβαση του Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών [ βλ. Βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες των οφειλετών από κλίκα δικαστικών επιμελητών, https://www.bankingnews.gr/index.php?id=758238 ]. Στην ανωτέρω ιστοσελίδα περιγράφονται λεπτομερώς οι παράνομες ενέργειες των εν λόγω προσώπων.

Επισημαίνουμε ότι η Ο.Δ.Ε.Ε. ουδεμία αρμοδιότητα έχει ως προς το σοβαρότατο ζήτημα που φέρεται να έχει ανακύψει. Για την έρευνα και εξιχνίαση των συναδέλφων που παρασπονδούν, υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι κατά τόπον αρμόδιοι Σύλλογοι Δικαστικών Επιμελητών. Παράλληλα, καταδικάζουμε οιεσδήποτε δόλιες ενέργειες έλαβαν χώρα από συναδέλφους, και ως έκφραση διαφάνειας απαιτούμε την κατάθεση όλων των στοιχείων που διαθέτει ο συντάκτης του δημοσιεύματος στα αρμόδια όργανα (εισαγγελικές Αρχές).

Τέλος, αναμένουμε από όλους τους Συλλόγους Δικαστικών Επιμελητών να αναλάβουν δράση, και να διεξαγάγουν ενδελεχή έρευνα προς εντοπισμό των υπεύθυνων, ώστε να μην οδηγηθούμε σε άδικη μαζική αμαύρωση της υπόληψης των μελών του κλάδου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ