Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Διαπιστωτική Έκθεση”

Η ΟΔΕΕ διοργανώνει διαδικτυακό κατευθυντήριο σεμινάριο (webinar) για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 με θέμα “Διαπιστωτική Έκθεση”, μετά την τροποποίηση με τον Ν. 4745/2020 του άρθρου 1 του Ν. 2318/1995 (κώδικας δικαστικών επιμελητών) που προσέθεσε στο έργο του δικαστικού επιμελητή την σύνταξη διαπιστωτικών εκθέσεων. 

Στο webinar θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις και το εύρος της εφαρμογής της διάταξης, η σημασία της στην αναμόρφωση του δικονομικού συστήματος και του έργου του δικαστικού επιμελητή αλλά και οι βασικές αρχές περιοριστικών ορίων σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους. 

Τις εισηγήσεις στα νομικά θέματα του webinar, έχουν αναλάβει οι εισηγητές Σεραφείμ Τσούκος, δικηγόρος LL.M και η Αννα Πλεύρη, δικηγόρος, Επίκουρη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κύπρου και στα αναδυόμενα πρακτικά θέματα, που άπτονται της εφαρμογής της διάταξης, σύσσωμη η Ε.Γ. της ΟΔΕΕ καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, την σπουδαιότητα του θέματος.

Το webinar θα μεταδοθεί απευθείας μέσω livestreming που θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, κατά την διάρκειά του δε, θα μπορείτε να απευθύνετε ερωτήσεις μέσω e-mail που επίσης θα  γνωστοποιηθεί.